Znamo je iz  Beverli Hilsa, a najveću ulogu joj je ukrala Dženifer Aniston!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo je iz Beverli Hilsa, a najveću ulogu joj je "ukrala" Dženifer Aniston!

Iskliznulo joj!

Dženifer Aniston nam je najpoznatija po ulozi Rejčel Grin u seriji "Prijatelji",  koju smo obožavali, a mnogi i danas gledaju reprize.

A post shared by Jennifer Aniston (@jennifer.aniston___) on Apr 16, 2017 at 1:37pm PDT

Ipak, za vreme audicije u igri za ovu ulogu su bile mnoge mlade glumice u to vreme.

Tifani Tajsen poznata nam je po ulozi Valeri u seriji "Beverli Hils" je takođe bila na audiciji, ona je bila na audiciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ipak nije dobila ulogu.

- Bila sam na audiciji za "Prijatelje", za ulogu Rejčel Grin. Ali bila sam premlada u odnosu na sve druge glumce, pa nije uspelo - rekla je Tifani, koja je tada imala samo 20 godina, a Dženifer 25 - rekla je Tifani.

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) on May 24, 2018 at 2:15pm PDT

Ipak, i pored ovog "peha" ostvarila je uspešnu karijeru budući da je već tri decenije na televiziji, a trenutno igra jednu od glavnih uloga u Netfliksovoj seriji "Alexa & Katie".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.