Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM MUŽEM, ali i troje dece - i to U KAMPERU! Ovo nije zdravo okruženje za tvoje klince...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 08:09

Živi sa BIVŠIM I SADAŠNJIM MUŽEM, ali i troje dece - i to U KAMPERU! "Ovo nije zdravo okruženje za tvoje klince..."

Kada čeljad nisu besna, onda ni kamp-kuća nije tesna.

Ljudi je urnišu komentarima: “Imam bivšeg muža, sadašnjeg i troje dece i svi živimo zajedno u kamperu”

Neobičan život jedne korisnice TikToka nedavno je privukao veliku pažnju ljudi, kada je objavila video u kojem je ispričala da živi sa svojim bivšim mužem, sadašnjim partnerom i troje dece i to u kamperu i tako već šest godina.

U videu koji je objavila na zajedničkom TikTok profilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadin (34) iz Nemačke kaže da je zdrav odnos s bivšim mužem najbolja stvar za decu.

- Mi smo jako dobri prijatelji i putujemo zajedno sa mojim dečkom. Mislim da deca usvajaju dobre stvari iz našeg odnosa, a i uživaju u takvom aranžmanu - napisala je u opisu ispod videa.

Dvoje od troje starije Nadinine dece je iz braka sa bivšim mužem, a trećem je otac njen sadašnji partner, međutim, o svoj deci njih troje brinu zajedno. S obzirom na način života koji podrazumeva stalna putovanja, deca se školuju od kuće, a porodica se trenutno nalazi na proputovanju Španijom.

I dok oni uživaju, stil života ove porodice izazvao je oštre komentare interneta.

“Ovo nikako ne može da bude zdravo okruženje za decu. Možda im se to sviđa dok su mala, ali sačekajte da porastu”, “Bez komentara sam, ne znam kome bi ovakvo nešto moglo da padne na pamet”, “Ovo je predobro, puni ste ljubavi jedni prema drugima”, pisali su podeljeni korisnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.