Zimska obuća koja upotpunjuje svaki autfit: Braon čizme vladaju!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Okt.2023, 16:03

Zimska obuća koja upotpunjuje svaki autfit: Braon čizme vladaju!

Najvažniji deo svake zimske kapsula garderobe je savršen par čizama koji upotpunuje vaš stil. Ove godine neka to budu braon čizme.  Braon čizme kao novina u trendovima za jesen/zimu 2024 Ako su dizajnerske kolekcije kao što su Bottega Veneta i Stella McCartney ikakva indikacija ( a kada to nisu?) vrhunski trend su čizme do kolena. Dolaze nam u raznim teksturama: antilop, neujednačena ili glatka koža, pa čak i u varijanti čarapa-čizama. Ono što im je zajedničko jeste: sve su braon >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << boje! Ove čizme su ono što ove sezone, jesen/zima 2024. dodaje završni dodir svakom autfitu. Ali, zašto su stekle tako naglu popularnost među zvezdama i influenserkama? Jer, ako dobro pogledate, spisak trendseterki koje se pojavljuju u braon čizmama sve je duži: Blake Lively, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston…. Zato što su braon čizme odlične za kombinovanje svih prelaznih autfita: sa haljinama, farmerkama, kombinezonima, maksi suknjama…. A modeli koje vam pokazujemo su najtraženiji modeli braon čizama ove sezoni. Najbolji modeli braon čizama za jesen/zimu 2024 Braon kaubojke Kaubojke su opšte mesto gotovo svake sezone, ali ove se vraćaju u smeđoj boji. Nije važno jesu li glatke, antilop i koje su dubine- boja se računa. Retro čizme Kao da su stigle pravo iz sedamdesetih! Odlično se uklapaju uz suknje, a Blake Lively je pokazala ultimativnu kombinaciju. Antilop braon čizme Preko kolena ili nešto ispod njih – na vama je izbor. Čizme od antilopa su nežne i deluju luksuzno. Braon čizme preko kolena Nosite ih sa farmericama, suknjama ili u no pants trendu – one su najseksipilniji model godine.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели CHRISTIE ALLISON (@calliso_) Špicaste braon čizme Špicaste čizme su klasik savršen za poslovni autfit ili zvanične prilike. Ipak, savršeno se uklapaju i u street style.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Indian Boots Lover (@indianbootslover) Čizme sa tankom petom One su ženstvene! Pletene haljine i trenč kaputi su prosto savršen par za ovakve čizme.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели onlyboots (@boots_about) Donel Woodson, Claudio Lavenia/GettyImagesThe post Zimska obuća koja upotpunjuje svaki autfit: Braon čizme vladaju! appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Asimetrija, šiške i LOB: Ovo su glavni hair trendovi za 2024!

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Okt.2023

Tu smo da zajedno otkrijemo: kakve ćemo frizure, šiške i boje kose nositi u  narednim mesecima? Ovo su glavni hair trendovi za 2024!   Onog trenutka kada izvadimo džempere iz ormana i zamenimo jarke boje za tamnije, vreme je i da počnemo da razmišljamo o trendovima kose za zimu. A to već znači...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.