Žene sa 25 godina su najsrećnije

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Avg.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene sa 25 godina su najsrećnije

Žene u samo devet godina prođu put od najsrećnijeg do najstresnijeg perioda života, pokazalo je istraživanje jedne britanske kompanije – sa 25 godina su najsrećnije, a već u 34. godini života počinje najstresnije razdoblje.

Naime, u dvadesetima još nemaju egzistencijalnih briga, nalaze prvi posao i pravu ljubav, tako da je s 25 godina prosečna žena vrlo srećna, ali nakon toga počinje društveni pritisak koji će u manje od deset godina sve okrenuti naglavačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje <<

Stres počinje strahom od nedostatka novca, pritiskom na poslu i brigom za porodicom, boje se da će izgubiti posao i lep izgled, a najviše su zabrinute za sreću članova svoje porodice.

Polovina žena u tridesetima brine zbog prekomerne težine, a više od četvrtine muči osećaj da im stomak nije dovoljno ravan.

Ipak, sve se to da rešiti radom na sebi, podsećaju naučnici i preporučuju da se vežbanjem i zdravim životom započne već u dvadesetima.

Izvor: metro-portal. hr, M. G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.