Žene kukaju, najseksepilniji muškarac sveta se skrasio pored zanosne Portugalke FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 09:09

Žene "kukaju", najseksepilniji muškarac sveta se skrasio pored zanosne Portugalke FOTO

Najseksepilniji muškarac sveta, glumac Kris Evans, prvi put se dotakao teme venčanja i braka.

Iako je mnogima drago što je glumac pronašao svoju lepšu polovinu, žene, jednostavno, ne mogu da se pomire sa činjenicom da Evans više nije dostupan lepšem poli.

On je na jednom događaju u Njujorku istakao da mu brčna zajednica, i te kako, prija, te da je njegova partnerka - portugalska glumica Alba Baptist njegova srodna duša.

"Oženio sam se. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvarno sjajno", rekao Kris Evans, pa je objasnio kako je tekla ceremonija venčanja.

"Imali smo na neki način dve ceremonije. Imali smo jednu u Portugalu, odakle je moja supruga. Za one od vas koji niste u braku, imajte na umu da to planiranje venčanja oduzima mnogo vremena. Trenutno je najbolje doba godine. Sada se samo opuštamo i uživamo u životu i razmišljamo", dodao je Evans.

Alba je rođena u Lisabonu 10. juna 1997. godine, a svoje korake ka glumačkom svetu napravila je sa svega 16 godina. Čini se da je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom, te je dosad osvajal prestižne nagrade.

Napopularniji film u kom je glumila je Gospođa Haris ide u Pariz, istorijska komedija-drama u režiji i produkciji Entonija Fabijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najseksepilniji muškarac svijeta skrasio se pored zanosne Portugalke

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2023

Najseksepilniji muškarac svijeta, glumac Kris Evans, prvi put se dotakao teme vjenčanja i braka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.