Žena sa najvećim prirodnim oblinama otkrila tajnu mladolikog izgleda – a nije botoks...

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 11:05

Žena sa najvećim prirodnim oblinama otkrila tajnu mladolikog izgleda – a nije botoks...

Čuven glumica Salma Hajek je u velikom intervjuu za magazin "Elle" otkrila svoj "eliksir mladosti" koji svakodnevno koristi.

"Koristim ekstrakt kore tepezcohuite (mimoza tenuiflora) stabla, koji se u Meksiku koristi za lečenje opekotina zato što u potpunosti regeneriše kožu. U Sjedinjenim Američkim Državama ga niko ne koristi", rekla je jednom za magazin "Elle".

Ova 56-godišnja lepotica je ispričala da zahvaljujući ovom ekstraktu nema potrebe za estetskim zahvatim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niti korekcijama tela.

"Zahvaljujući ovom ekstraktu nemam potrebu za botoksom niti filerima", objasnila je ona zašto ne pribegava estetskoj hirurgiji kad je reč o fizičkoj lepoti.

Salma je, takođe, otkrila i da se tajna njene zategnute kože krije i u načinu stilozovanja frizure. Meksičko-američka glumica je kroz šalu ispričala britanskom voditelju Grejamu Nortonu da joj je lice zategnuto samo zato što nosi konjiski rep i zalizanu frizuru, a oni joj dodatno zatežu bore na licu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.