Želite da se POTPUNO rešite CELULITA, STRIJA I OŽILJAKA? Moguće je, a omiljena doktorka poznatih ličnosti otkriva KAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da se POTPUNO rešite CELULITA, STRIJA I OŽILJAKA? Moguće je, a omiljena doktorka poznatih ličnosti otkriva KAKO!

Najbolje za vašu kožu!

Profesor dr Ioanna Batsialou, medicinski direktor IOANNA MediGroup, specijalista estetske i anti-aging medicine, mezoterapije i fizikalne medicine i rehabilitacije i najpoznatija Grkinja na našim prostorima - jedan je od lidera anti-aging medicine, a u Srbiju je prva uvela tretmane mezoterapije, koji su veoma brzo zaživeli. Centar za mezoterapiju i anti-aging medicinu, "IOANNA", od 2003. godine uspešno leči na hiljade pacijenata, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno je upotpunjen najsavremenijim laserom namenjenim za kompletnu kozmetologiju koji nema niko drugi u celom regionu,

Za portal SrbijaDanas.com, dr Ioanna je dala odgovore na neke od najvećih ženskih problema - kako da se rešimo celulita, strija, fleka od sunca, koje tretmane da biramo, kako da pravilno negujemo kožu tokom cele godine, ali i vrelih letnjih dana...

Објава коју дели IOANNA klinika (@ioanna.clinic) дана 19. Јан 2018. у 10:47 PST

- Postoji puno tretmana koje možemo da primenjujemo na leto. Jedan od najjačih tretmana u anti-aging medicini jeste LASER. Na našoj klinici postoji laser najnovije generacije, koji nema niko u regionu i on je namenjen za kompletnu kozmetologiju. Perfektno uklanja fleke, strije, pege i ostale depigmentacije. Takođe, on je jedini laser u svetu koji može tetovaže da skine u kompletu.

- To zavisi od veličine ožiljka. Za tetovažu je potrebno dva ili tri tretmana u razmaku od par meseci, a za depigmentacije kao što su fleke, obično jedan tretman skida do sedamdeset posto. Ukoliko je potrebno, radi se još jedan tretman nakon mesec dana. Ono što je još karakteristično za ovu vrstu lasera jesu njegove performanse - izuzetno je brz, efikasan i bezbolan. Pacijentima ne treba nikakva priprema, odmah se primenjuje, a nakon korišćenja, osim blagog crvenila, nema nikakvih drugih nuspojava.

- On može da se primenjuje bilo kada. Nije važno da li ćete se posle toga sunčati ili ići na skijanje, jedino je bitno da se prva tri-četiri dana nakon tretmana ne izlažete odmah velikim promenama. Nakon toga je sve dozvoljeno. Ukoliko idete na more, samo je važno da namažete faktor koji će štititi područje na kome je rađeno zračenje.

- On je u Holivudu veoma popularan, vidim da se svi interesuju za njega. Tretman daje veliku svežinu i jedrinu, ali nije baš toliko moćan, koliko se priča o njemu. Mnogo je bolje da se napravi koktel koji sadrži kombinaciju hijelurona, vitamina, kolagena, koji odgovara vašem tipu kože i da njega primenjujete. Laser koji smo pominjali takođe se koristi u anti-aging medicini. On ulepšava i ojačava kožu, uklanja proširene pore, bore i promene koje dolaze vremenom. Ono što je još važno da naglasim jeste da je za sve anti-aging procedure bitno da ulepšavanje bude kako spolja, tako i iznutra. Nekad nije dovoljan ni sam laser, ni vampirski ni bilo koji drugi tretman, već i hidratacija - da se preduzme adekvatna nega i suplementacija ili infuzije kako bi pacijent podigao stanje organizma. Nije važno samo da se pacijent pogleda u ogledalo i kaže "Kako sam lep", već i da se oseća moćno.

Објава коју дели IOANNA klinika (@ioanna.clinic) дана 13. Нов 2017. у 2:50 PST

- To je totalno individualno, zavisi od potrebe pacijenta i njegove kože. Ne postoji jedan tretman koji je univerzalan. Na našoj klinici postoji aparat pomoću kog skeniramo kožu i pratimo stanje, tako znamo da li treba da damo naglasak na hidrataciju, elastičnost ili regeneraciju kože. Svaki pacijent je individualan, sve zavisi od starosti, profesije kojom se bavite, genetike i slično. Mnoge druge klinike imaju već spremne preparate, pa ga primenjuju na svim tipovima kože, što nikako nije dobro.

- Ni to nema pravila. Ukoliko ste mladi, a imate ožiljke od akni, zašto biste čekali? Vrlo je važno da negujete vašu kožu i radite na njenom sjaju. Mi pravimo plan i program koji je individualan za svakog pacijenta. Takođe, pošto mi nismo u zemljama gde ovi tretmani mogu da budu tako skupi, adaptiramo cenu po mogućnostima pacijenta. Ljudi često sami kažu koliko imaju sredstava, pa mi po tome napravimo kompletan plan kako bismo mu pomogli.

Kako negovati kožu, kada je pravo vreme za tretmane, kako odabrati pravi i mnogo drugih korisnih informacija, možete pronaći u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.