Želite da istaknete jagodice? Isprobajte ovaj trik!

Izvor: Lepota i zdravlje, 31.Okt.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da istaknete jagodice? Isprobajte ovaj trik!

Sada je pravi trenutak za promenu i skraćivanje šiški, to je sad. Nije prevruće, pa se nećete znojiti, a još ne nosite kape, pa se neće zalepiti za čelo.

Najgora stvar je čekanje da šiške izrastu, jer počnu da deluju nesrazmerno u odnosu na ostatak kose. Ali prema rečima poznatog frizera Rondija Katlera, dobro šišanje i stil može i tu čudnu fazu pretvoriti u manje čudnu.

“Slojevi koji padaju do ruba jagodica sa strane stavljaju u prvi plan >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << same jagodice i oči”, tvrdi Katler. Viktorijin anđeo Behati Prinslo savršen je primer kako i kod izrastanja, šiške ne moraju da budu izvor trauma nego mogu stvoriti divlji, opušteni, seksi izgled.

Ako između odlazaka u salon imate problema sa stilizovanjem frizure, Katler preporučuje da koristite neko lagano ulje koje neće zamastiti i otežati kosu, a na šiškama ga nanesite samo malo na vrhove. Takođe, kako bi podigli frizuru na brzaka, pokvasite šiške, prođite malim češljem i formirajte željeni izgled, prosušite uz pomoć četke.

Izvor: magazin.hr

M.G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.