Zdrava kosa je san svake žene: Evo nekoliko jednostavnih saveta kako da joj vratite stari sjaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdrava kosa je san svake žene: Evo nekoliko jednostavnih saveta kako da joj vratite stari sjaj!

Isprobajte!

Ukoliko nije u pitanju ozbiljno oboljenje, zdravlje kose i sprečavanje njenog intenzivnijeg opadanja ponekad može da se postigne uz primenu nekoliko jednostavnih saveta stručnjaka.

Perite je pravilno, a to podrazumeva kvalitetan šampon koji se lako nanosi, dobro peni, brzo i jednostavno ispira. Nakon temeljnog pranja, kosa treba da ima besprekoran sjaj i da se lako češlja.

Redovnom i pravilnom ishranom, koja podrazumeva mnogo voća i povrća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umnogome može da se spreči njeno izraženije opadanje.

Sa stresom, jednim od najvećih neprijatelja savremenog čoveka, najteže je uhvatiti se u koštac. Ipak, i to je moguće uz savet dobrog psihoterapeuta, koji će osobu sklonu stresu naučiti kako da se sa ovom pojavom izbori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.