Zbogom, klasične pantalone: Uz ove 4 suknje za posao uvek ćete izgledati stilizovano!

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Feb.2024, 18:03

Zbogom, klasične pantalone: Uz ove 4 suknje za posao uvek ćete izgledati stilizovano!

Suknje za posao vam omogućavaju da na brzinu formirate šik i elegantan kancelarijski izgled ovog proleća. A ove su najmodernije! Ove sezone, suknje su ponovo na vrhuncu popularnosti. Nakon nekoliko godina u kojima su prednost imala ženska odela, blejzeri u svim kombinacijama, široke pantalone, klasične pantalone i visoki struk, konačno su se klasične suknje vratile! Estetika kancelarijske sirene nam je vrati u ormare suknje za posao, a mi smo tu da vam otkrijem koje su najmodernije i kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da ih stilizujete. Pre svega, zaboravimo na sve što su nam govorili poslednjih sezona. Pencil suknje, plisirani minići i strogo krojene maksi suknje su na proleće 2024. više nego dobrodošle. One su šampioni smart casual stila ove sezone. Ono što je najbolje: suknje za posao koje vladaju 2024. lako je uklopiti i u najstrožiji poslovni kod. Jedino što morate voditi računa kako da ih stilizujete da biste izgledale šik i sveže. Evo nekoliko saveta: Kako nositi najmodernije suknje za posao? Pencil suknja + bela majica + štikle Ove godine nose se pencil suknje pravljene od klasičnih materijala, štofa pre svega. Njihova peporučena dužina je do pola lista, a možete je kombinovati sa klasičnim basic komadima: trikotažnim rolkama, belim majicama. Kaiš je obavezan kao i štikle koje nisu klasične!   View this post on Instagram   A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) Plisirana mini + podudarna košulja Plisirana suknja koja dopire do kolena je još jedan hit proleća 2024. Kada je stilizujete za posao najbolji efelat ćete postići ako je predstavljate kao deo kompleta, recimo na uzdužne pruge koje su jedan od top dezena ove godine. Rezultat je elegantan i profesionalan izgled.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Shloka Narang Sensarma (@shloka) Klasična maksi suknja + prsluk Za klasično krojenu suknu sa izrezima stilisti tvrde da će biti najpopularniji komad ove sezone. Kada želite šik suknje za posao – one su pravi izbor. Nosite je sa trikotažnim prslukom, a zavrnuti rukavi bele košulje i elegantan kaiš sa zlatnim detaljima daće poseban štih.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre) Slip suknja + baletanke Što se stilisti više trude da potisnu slip suknje, to one više opstaju. Odličan su izbor za kancelariju u toplije vreme, a trendi utisak ćete postići ako ih kombinujete uz baletanke i to one Chanel tipa. Jeremy Moeler, Andreas Rentz/GettyImagesThe post Zbogom, klasične pantalone: Uz ove 4 suknje za posao uvek ćete izgledati stilizovano! appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Zbogom, klasične pantalone: Uz ove 4 suknje za posao uvek ćete izgledati stilizovano!

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024

Suknje za posao vam omogućavaju da na brzinu formirate šik i elegantan kancelarijski izgled ovog proleća. A ove su najmodernije!. Ove sezone, suknje su ponovo na vrhuncu popularnosti. Nakon nekoliko godina u kojima su prednost imala ženska odela, blejzeri u svim kombinacijama, široke pantalone,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.