Zbog zdravstvenih problema morala da primeni RIGOROZNE MERE: Ksenija Knežević smršala DVOCIFRENI broj kilograma

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 09:18

Zbog zdravstvenih problema morala da primeni RIGOROZNE MERE: Ksenija Knežević smršala DVOCIFRENI broj kilograma

Izgled nije jedini razlog zašto je pevačica bila praktično primorana da se pridržava strogih dijeta.

Ksenija Knežević, ćerka Nenada Kneževića Kneza poznata je, uglavnom, po svom učešću u grupi ''Hurricane''.

Prepoznatljiva pre svega po izuzetnoj lepoti, ali i fantastičnoj figuri za koju je nedavno otkrila da joj nije ''podarena'' već je održava strogom dijetom. Međutim, specijalan režim ishrane je takođe morala da uvede iz zdravstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razloga.

-Na dijeti sam, imala sam one momente kada sam izgledala onako malo, a i stalno su me povezivali sa hranom pa mi je to malo preko glave. Iskreno! Smršala sam nekih 10 kilograma. Bilo je malo i zdravstveno zbog štitne, ali mi je prijalo. Imam nov način ishrane, nov način života, jedem salatu - rekla je Ksenija nasmejano, pa je nastavila:

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

-Dosadno je, ali bude ti lepo kada vidiš progres i sebe u ogledalu, kada ti ljudi kažu. Stvarno prija, osećaš se bolje, hoćeš da odeš i u emisiju i da snimiš spot. Valjda me je sve to inspirisalo, koliko god to pogrešno zvučalo. Žene smo, znate već kako je u ovom poslu -saopštila je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ksenija je ranije otkrila sa kojim zdravstvenim problemom je imala posla, kao i njegov uzrok. Pevačica tvrdi da su njeni problemi sa štitnom žlezdom nastali zbog konstantnog stresa i umora prouzrokovani njenim poslom.

- Ovaj posao je stresan i razvila sam psihofizičke probleme. Imam probleme sa hormonima, štitnom žlezdom, jajnicima, i insulinskom rezistencijom. Kada ne naučiš da kažeš ‘ne’, tvoje telo to uradi umesto tebe. Mladima preporučujem da ne dopuštaju da manipulišu njima i da jasno i glasno govore šta misle - objasnila je pevačica za informer.

Srbija Danas/Grand

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.