Završio na REHABILITACIJI: OPSESIJA za intimnim odnosima planetarno popularnom glumcu napravila pakao od života

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:59

Završio na REHABILITACIJI: OPSESIJA za intimnim odnosima planetarno popularnom glumcu napravila pakao od života

Opsednutost mu došla glave.

Zvezda kultne serije "Dosije Iks" Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

Poznato je da je glumac bio i zavisnik od intimnih odnosa, što mu je kasnije donelo velike skandale. Osim što je završio na odvikavanju od se*sa, počelo je da se spekuliše da je glumac bio i preljubnik.

Glasine o varanju supruge Teu Leoni donele su mu reputaciju "lošeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momka", a krah njihove ljubavi desio se 2008. godine. Nakon što su stavili tačku na brak, glumac je otkrio da ide u ustanovu za odvikavanje od "zavisnosti od se*sa".

- Najveći problem bioje u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži seksualne usluge - rekao je glumac svojevremeno.

- Verujem kako su moji seksualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe - objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao.

Takođe, glumac je pre nekoliko godina i te kako zatalasao prašinu priznanjem da se umalo priklonio Sajentološkoj crkvi. U intervjuu za The Daily Beast Dejvid je prepričao svoje utiske sa sajentologijom koje je stekao na venčanju svog prijatelja i glumca Džejsona Bedžija 2000. godine, koji je u međuvremenu napustio ozloglašen kult.

- Otišao sam na njegovo venčanje u "Celebrity Center" u Los Anđelesu, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio - ispričao je Dejvid.

Dodao je i kako Džejson nikada nije pokušao da ga privuče u crkvu, ali je tada izražavao zadovoljstvo kao njihov član.

- On mi je samo rekao da je to super i da bi trebao da pokušam, da ne može biti ništa loše. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio - prisetio se Dejvid svojevremeno.

Dejvid Duhovni trenutno uživa u vezi sa devojkom Monik Pendleberi, koja je skoro 30 godina mlađa od njega.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznati glumac bio zavisan od INTIMNIH ODNOSA, išao na rehabilitaciju kako bi SPASIO BRAK: „Nisam mogao da odbijem“

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Feb.2024, 06:30

Zvezda kultne serije „Dosije Iks“ Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.. Dejvid Duhovni • David...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.