Izvor: Piplmetar.rs, 24.Feb.2024, 06:30

Poznati glumac bio zavisan od INTIMNIH ODNOSA, išao na rehabilitaciju kako bi SPASIO BRAK: „Nisam mogao da odbijem“

Zvezda kultne serije „Dosije Iks“ Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.
Dejvid Duhovni • David Duchovny / Instagram


Poznato je da je glumac bio i zavisnik od intimnih odnosa, što mu je kasnije donelo velike skandale. Osim što >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je završio na odvikavanju od se*sa, počelo je da se spekuliše da je glumac bio i preljubnik.
Dejvid Duhovni
Glasine o varanju supruge Teu Leoni donele su mu reputaciju „lošeg momka“, a krah njihove ljubavi desio se 2008. godine. Nakon što su stavili tačku na brak, glumac je otkrio da ide u ustanovu za odvikavanje od „zavisnosti od se*sa“.
– Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži seksualne usluge – rekao je glumac svojevremeno.
– Verujem kako su moji seksualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe – objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao.
Dejvid Duhovni trenutno uživa u vezi sa devojkom Monik Pendleberi, koja je skoro 30 godina mlađa od njega.
Bonus video:
Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.