Zašto je dobro imati seks čak i kad vam nije do toga

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Nov.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je dobro imati seks čak i kad vam nije do toga

Postoji mnogo razloga zbog kojih se može desiti da niste raspoloženi za seks. Ali, naučnici navode da vas ponekad sami pokreti i fizički kontakt mogu dovesti do uzbuđenja, iako vam prethodno nije bilo do seksa.

Objašnjenje leži u tome da će vaš mozak, jednom kada aktivirate telo, početi da ga prati, što se može završiti orgazmom.

Takođe, neka prethodna istraživanja pokazala su da zadovoljavanjem partnera ujedno podstičete svoj libido.

Uzmite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u obzir i to da postoji mnoštvo različitih poza i ritmova koje bi bilo zanimljivo isprobati, da je seks aktivnost koja oslobađa od stresa i doprinosi održavanju fizičke kondicije, kao i da se fizičkom odnosu ne mora pristupiti isključivo radi zadovoljenja seksualne želje, već i radi ostvarivanja emocionalne bliskosti.

Izvor: Superžena

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Zašto je dobro da imati seks čak i kada vam nije do toga

Izvor: OkRadio.rs, 28.Nov.2014, 15:51

Naučnici su ustanovili da čak i sama simulacija seksa može da podstakne libido… Postoji mnogo razloga zbog kojih se može desiti da niste raspoloženi za seks. Ali, naučnici navode da vas ponekad sami pokreti i fizički kontakt mogu dovesti do uzbuđenja, iako vam prethodno nije bilo do seksa. Objašnjenje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.