Zablistajte: 5 mejkap trikova za besprekoran izgled

Izvor: Savršena.com, 01.Mar.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zablistajte: 5 mejkap trikova za besprekoran izgled

(foto: Favim)

Otkrivamo vam sve tajne devojaka sa besprekornim mejkapom.
Priprema kože Što je vaša koža bolje hidrirana, to će puder bolje izgledati na njoj, ali i duže trajati. Najbolji način kako da to postignete jest da nanesete hidratantnu kremu te je nekoliko minuta malim kružnim pokretima masirate u lice. Kada se ona u potpunosti upije, počnite s nanošenjem make up-a.
Bazu nanose u slojevima Prvo nanesite korektor, a zatim i puder kako biste sve lepo izjednačili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << Ne preterujte sa količinom pudera, važno je da postignete prirodan izgled.
Kombinuju dva rumenila Ključ za dobijanje savršenog sjaja lica? Dva različita rumenila. Jedno neka bude kremasto, a zatim obraze pređite i s onim u prahu. Još bolje, koristite dve različite nijanse, npr. hladniju i topliju, kako biste postigli što prirodniji izgled.
Koriste “transluscentni” puder Beli puder u prahu nanesite uz pomoć jastučića, a ne četkice, na čelo, nos i bradu te preskočite obraze. On će sprečiti razmazivanje šminke.
Uvek imaju karmin pri ruci Zato da bi ga mogle popraviti u baš svakom trenutku, posebno nakon ispijanja kafe ili ručka, kada nestaje baš svaki ruž te tako ne izgleda najbolje.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.