Za samo 15 minuta! Potpuno NEVEROVATAN način da imate glatka stopala

Izvor: Prva.rs, 11.Jun.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za samo 15 minuta! Potpuno NEVEROVATAN način da imate glatka stopala

Stiglo je toplo vreme, otvorene cipele i sandale sve su više u akciji, ali muči vas zadebljana koža na petama? Ako nemate vremena da odete na profesionalni pedikir, a još manje imate vremena da se kod kuće satima ulepšavate, imamo jednostavan, ali efikasan trik!
Sve što vam treba je kadica za vodu, topla voda i vodica za ispiranje usta. Napunite kadicu toplom vodom, dodajte dve i po velike kašike vodice za ispiranje usta i zatim u ovu kombinaciju samo stavite svoja stopala na petnaestak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << minuta.
Voda za usta će osigurati da je vaša koža nakon tretmana glatka i meka, a pomoći će i u borbi s gljivicama. Vodica za usta odlično uklanja mrtvu kožu, žuljeve i suve i ispucale pete, a nakon tretmana ćete odmah uočiti drastičnu razliku na svojim stopalima.
Po potrebi uklonite višak mrtve kože turpijom za pete, a ceo tretman zaokružite dobrom hidratacijom stopala.
Idealno je ovu kupku ponavljati svakih sedam dana.
Izvor: 100posto.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.