Izvor: B92, 09.Nov.2016, 17:24 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Za ovim receptom za doručak je poludelo 50 miliona ljudi, a sigurno ćete i vi
Predstavljamo vam recept za kojim je poludela cela planeta – pogledalo ga je 50 miliona ljudi, a podelilo preko 500 hiljada! Verujemo da ćete i vi praktikovati ovaj doručak više od jedanput nedeljno.
Sastojci:
Jaja kuvajte pet minuta i probušite nožem malu rupicu kako biste dobili pravu teksturu.
Kačkavalj isecite na trake.
Kriškama hleba odsecite ivice tako da ostane samo sredina kockastog oblika. Rastanjite hleb oklagijom, stavite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << list, dva šunke, traku kačkavalja, pa propržite na malo ulja dok hleb ne dobije zlatnu boju.
Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće!