Za NJIH se novac LEPI - Pripadnici ZODIJAKA koji PRIVLAČE NOVAC i umeju i da ga zadrže

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 14:34

Za NJIH se novac LEPI - Pripadnici ZODIJAKA koji PRIVLAČE NOVAC i umeju i da ga zadrže

Čini se da njima novac stvarno "pada sa drveta".

Većina nas ima naviku da troši novac beskorisno i nepotrebno. Međutim, pripadnici nekih horoskopskih znakova se dobro snalaze sa novcem.. Veruju u uštedu više, a trošenje manje. Ne samo da razumeju vrednost novca, već su i prirodno dobri u upravljanju novcem. Ovi pripadnici  će takođe verovatno posedovati veće bogatstvo od drugih.

Prema astrologiji Sunčevih znakova, dobili smo listu od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5 najboljih horoskopskih znakova koji su dobri sa novcem i upravljanjem istim , u svim fazama života.

Jarac

Znakom Jarca vlada planeta Saturn. To je karmička planeta i veruje u disciplinu. To čini da Jarčevi poseduju precizan način razmišljanja koja ih uči da prate svoju potrošnju i ušteđevinu. Takođe, Jarac je zemljani znak. To daje Jarčevima veštinu da shvate šta će u novcu ići u njihovu korist. Takođe, shvataju i šta će uzrokovati iscrpljivanje njihovog budžeta, čineći ih predvodnikom svih horoskopskih znakova koji se dobro snalaze sa novcem.

Ljudi Jarčevi su izuzetno vredni i neverovatno posvećeni zadatkom da napune svoje džepove novcem, kako bi postigli visok položaj u društvu. Budući da su toliko fokusirani na svoje živote, muškarci i žene u znaku Jarca takođe su orijentisani i ka karijeri. To ih čini zabrinutim za svoju budućnost i brže stiču finansijski uspeh u veoma mladim godinama. Oni zbog takvog odnosa prema životu automatski dolazi do bogatstva i uspeha.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka su poznati po svojoj pameti i genijalnom načinu razmišljanja. U pogledu upravljanja svojim finansijskim životom, oni uglavnom razmišljaju van okvira i deluju izuzetno inventivno i inovativno. Međutim, i oni su sigurni igrači. Nikada ne rizikuju svoj novac na mestima koja mogu biti štetna po njihovo bogatstvo.

Njihova vladajuća planeta je Saturn, što ih čini vladarima discipline i iskrenosti. Ali, pošto su članovi grupe Vazdušnih znakova, oni takođe veruju u promene u već postojećim finansijskim planovima. Dakle, muškarci i žene u znaku Vodolije veruju u rast, i raduju se široj slici koja bi im donela finansijski uvid i mnogo više mogućnosti da zarade novac.

Devica

Device su poznate po svojoj negovateljskoj prirodi. Oni uglavnom veruju u to da ljudima obezbede sve što imaju. Međutim, njihovo unutrašnje ja ih uvek tera da zarađuju više i zadrže jasnu viziju o finansijskom i profesionalnom razvoju. Zodijačkim znakom Devica vlada planeta Merkur. I, planeta se duboko bavi tekućim gotovinom, čineći da su Device sve usredsređene na snalažljivost.

Muškarci i žene Device, kada se bave novcem i bogatstvom, poseduju praktičnost. To je da shvate šta materijalni svet ima da im pruži. Možda se ne ponašaju oštro prema tome da budu zaokupljeni novcem i bogatstvom. Ipak, oni automatski poseduju preciznost da uštede novac i vrednuju ga na najviši nivo. Dakle, dospevši u prvih 5 horoskopskih znakova koji su dobri sa novcem i pronicljivim okom za postizanje finansijsko-društvenog uspeha.

Bik

Ovaj horoskopski znak generalno vlada sa pet čula, što ih čini odličnim za osećaj dobre i loše odluke u pogledu novca. Horoskopski znak Bik voli udobnost, ali u isto vreme takođe razume vrednost uštede novca i njegovu važnost. Bik pripada Zemljanoj grupi horoskopskih znakova  i planeti Veneri, za koju se zna da je najbolja za novac, bogatstvo i da donosi izobilje.

To ih svrstava u prvih 5 horoskopskih znakova koji su dobri sa novcem i zbog toga vrlo brzo stiču uspeh i novac. Bikovi su poznati po svojoj stabilnoj prirodi. Zbog toga, čak i kada je reč o novcu, oni ne troše lako i ne vade novac iz svoje tašne naglo. Umesto toga, oni mudro akumuliraju bogatstvo i čak ulažu na prava mesta, nakon što pogledaju sve faktore i tačke.

Vaga

Ovim znakom zodijaka vlada planeta Venera. Poznata je kao planeta novca i ljubavi. Venera automatski privlači bogatstvo. Takođe, pomaže im da potraže šarm i urade pravu stvar u pravom trenutku, kada je u pitanju novac. Muškarci i žene Vage obično ne poseduju fokus i praktičnu prirodu da shvate svu logiku koja je povezana sa investicijama i štednjom. Međutim, oni imaju šarm Venere.

Takođe, pripadnici ovog znaka Zodijaka veruju u trošenje samo da bi pokazali svoju raskošnost. Međutim, s druge strane, oni znaju gde mogu da se razmeću novcem, a gde nije primereno da to rade.. U najboljem slučaju, Vage prihvataju savete, koji im pomažu da slede pravi put, čak i ako se osećaju izgubljeno ili žele da beskorisno troše novac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.