ZLATO, BALDAHINI i nežno BELO: Ljuba Perućica i Katarina opremaju sobu za bebu, sve PLJUŠTI OD LUKSUZA - cene da zaboli glava

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 10:28

ZLATO, BALDAHINI i nežno BELO: Ljuba Perućica i Katarina opremaju sobu za bebu, sve PLJUŠTI OD LUKSUZA - cene da zaboli glava

Jedan detalj posebno je privukao pažnju, košta oko 60 000!

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica bivša voditeljka, Katarina Kolozeus, svoju ljubav krunisali su brakom pre 4 godine. On će uskoro postati i roditelji, te su pripreme za dolazak naslednika ili naslednice u toku.

Budući roditelji pokazali su kako će izgledati soba za bebu, te se jedan detalj jako istakao - kako lepotom, tako i cenom.

Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, naime, pokazao fanovima kako izgleda kolevka za bebu. Naime, u pitanju je vrlo zanimljiv model u beloj boji, tako da ne možemo sa sigurnoću reći da li je za dečaka ili devojčicu. Ono što joj daje kraljevsku notu je zavesa - baldahina, zlatni detalji i dve čupave kugle.

 Luksuzan izgled kolevke praćen je i paprenom cenom. Naime, prema sajtu jedne turske prodavnice porodica Perućica je platila nešto više od 500 evra za ovo zadovoljstvo.

Kolevka za bebu Ljube Perućice i Katarine Kolozeus vredi više od 500 evra pic.twitter.com/9HaZKyQMhB

— Malagaravaa (@vaskekopirinac) August 28, 2023

Podsetimo, nakon što se saznalo da će Ljuba i Katarina postati roditelji, oni su objavili fotografiju na kojoj poziraju zajedno, dok pevač drži ruku na njenom stomaku.

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

- Dragi prijatelji, porodica Perućica će postati bogatija za još jednog člana. Dugo smo ovo želeli i jako se radujemo svemu što dolazi - napisao je Perućica na Instagramu, a čestitke su pristizale sa svih strana od njihovih kolega i prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.