ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE Radila je i u tajnosti, bolovala, OPERISALA JE RAK, I EVO JE DANAS, BLISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 20:13

ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE Radila je i u tajnosti, bolovala, OPERISALA JE RAK, I EVO JE DANAS, BLISTA

Težak period je iza nje.

Biljana Obradović je pre dve godine prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se sa rakom pankreasa. Sve se odvijalo pod velom tajne jer nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje.

Biljana je oduvek vodila zdrav život i nikada nije imala zdravstvenih problema, te niko nije ni mogao da pretpostavi šta se dešava, pa ni sama voditeljka. Kada je na rutinskom pregledu saznala da ima tumor pankreasa obuzeli su je šok i neverica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitno je morala na operaciju.

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on Oct 20, 2020 at 6:51am PDT

- Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava. Do poslednjeg momenta snimala je emisiju "Biljana za vas" i obavljala aktivnosti u Partizanu. Crv sumnje pojavio se kad je na klupskoj televizijskoj stanici novinar Željko Pantić pružio podršku sa željom da izdrži najvažniju bitku.

Sve je podnela herojski, niko nije ni osetio da je nekoliko nedelja pre operacije u sebi proživljavala pravu buru - otkrio je tada za "Hello" Biljanin blizak prijatelj.

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on Oct 11, 2020 at 1:37pm PDT

Prijatelj je tada dodao da se ova drama odigrala početkom 2018. godine, kada je Obradovićevoj u Kliničkom centru uklonjen tumor od pola kilograma. Na svu sreću, operacija je obavljena na vreme, a rezultati magnetne rezonance pokazali su da je tumor bio benigni.

Biljana je danas jača i hrabrija žena nakon što je prošla kroz loš životni period. I dalje se bavi voditeljskom karijerom, a usput je i potparolka fudbalskog kluba Partizan.

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on Sep 12, 2020 at 2:22pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.