ZGRABILA SAM GA ZA KOMBINEZON I... Ispovest ŽENA koje su VARALE MUŽEVE na najrazličitijim mestima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 13:35

"ZGRABILA SAM GA ZA KOMBINEZON I..." Ispovest ŽENA koje su VARALE MUŽEVE na najrazličitijim mestima!

(Na)opako!

O ovoj temi pisalo se na australijskom roditeljskom blogu "Ostani kod kuće mama", gde su supruge iz predgrađa koje su više puta bile neverne svom mužu priznale neveru u kancelariji, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna žena je priznala da je imala grubi polni odnos s čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je priznala kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

Ispovesti ovih žena su kao sa filmskog platna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili nekih najčudnijih s*ksualnih fantazija.

- Imala sam aferu s čovekom koji mi je postavljao krov. Moj se*sualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto popraviti u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za kombinezon i imali smo neverovatan s*ks - ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za dejtove, dok je njen muž sedam dana provodio u kući svojih roditelja.

- Moj suprug i ja nedavno smo imali sedam dana "pauze". Bio je kod tate kako bismo imali vremena jedno za drugo. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam s*ks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne i žalim što sam to uradila - odala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je nakon mesec dana s*ksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

- Juče sam prešla granicu. Osećam se tako krivo. Moram ga izbegavati po svaku cenu. Šta ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Šta nije u redu sa mnom? - napisala je jedna.

Naime, još jedna koja je imala s*ksualne aktivnosti s šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

- Poslala sam mu svoju sliku u s*ksi donjem vešu za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti ili uznemiri, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu - samo ako mu kažem detalje - rekla je.

Jedna žena imala je neočekivani susret u salonu za masažu.

- Dve sedmice kasnije nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno - ispričala je jedna čitateljka.

Da li ste vi imali takve aktivnosti i da li ste se osetile krivom?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.