ZGODNA ŽENA U AKCIJI! Svetska glumica ušla u RASPRAVU sa obožavateljkom zbog OVAKVE gluposti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGODNA ŽENA U AKCIJI! Svetska glumica ušla u RASPRAVU sa obožavateljkom zbog OVAKVE "gluposti"!

Sve posmatra iz prikrajka.

"Zgodna žena" je tek pre nekoliko meseci otvorila nalog na Instagramu, a slika na kojoj je u sličnom stajlingu kao legendarna glumica Džoan Kraford bila je povod za razmirice.

Boja koju mnoge izbegavaju Rijani savršeno stoji! Da li biste se usudile da obučete OVU haljinu?

ELEGANCIJA U BELOM: Kejti Holms je dokaz da klasika nikad ne izlazi iz mode! (FOTO)

Džulijini pratitelji odmah su komentarisali kome haljina bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoji, a neki od njih se nisu ustručavali od zajedljivih komentara.

- Džoan izgleda bolje. Klasičnija je i profinjenija, dok Džulija nosi ružan crni lak na noktima, bio je jedan od komentara.

Koliko je aktivna i koliko "posmatra iz prikrajka" dokazala je i odala se upravo na osnovu ovog komentara. Jer slavna glumica nije odolela da ne odgovori.

RAD, RED I DISCIPLINA! Svetska starleta DOKAZALA da se TRUD isplati: Nećete moći da SKINETE pogled!

A post shared by Nick (@thevintagecostumecollector) on Sep 9, 2018 at 4:56pm PDT

NE MORATE SAMO U USTA: Pasta za zube ima još BAREM 10 odličnih načina za upotrebu

- To je zapravo modri lak s granitnim kristalićima. Za slučaj da svoj komentar želiš da promeniš iz "ružan crni lak" u "ružan modri lak s granitnim kristalima". Samo kažem, napisala je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.