ŽENSKI BURBERRY ’ČAURA’ KAPUT

Izvor: GlamDama.com, 25.Nov.2011, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENSKI BURBERRY ’ČAURA’ KAPUT

Kada dođe zima, našoj garderobi ništa više ne treba nego pravi kaput. Takav kaput nije samo neophodan, on je romantično predstavljanje sezone. Kada sunca nema nigde na vidiku, i kada kiša nežno udara po površini vašeg kišobrana, nema ništa lepše nego biti ugrejan i zaštićen u dobrom, zimskom kaputu.
Naći kaput koji štiti od hladnoće, obavija vas komforom, i za kojim se okreću, čini se kao izazov. Na sreću, Burberry je izašao u susret onima koji žele naredne dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << da žive u English Mod stilu.
Kaput je u obliku čaure, napravljen od kompaktne vune. Materijal je težak, za dodatnu toplinu i zaštitu od hladnog vremena. Ovaj kaput je miks vantaža i modernog; ravno krojen, ali sa oblikom čaure kroz sredinu. Ako su vam važni sitni detalji, onda obratite pažnju na štepove; urađeni su sa ekstra debelim koncem i inspirisani su štepovima tradicionalno viđenim na vintaž prtljagu.
                             

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.