ZELENI ČAJ JE NEZAOBILAZAN! Pet napitaka koji će vam pomoći da imate RAVAN STOMAK, lako i brzo se pripremaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 18:37

ZELENI ČAJ JE NEZAOBILAZAN! Pet napitaka koji će vam pomoći da imate RAVAN STOMAK, lako i brzo se pripremaju

Idealni za vrele letnje dane!

Ako i vi patite od nadimanja tokom letnjih meseci, probajte jedan od ovih napitaka koji će vam pomoći.

Neki dani su gori od drugih kada je u pitanju nadimanje. Čini se da koliko god da pazite na ishranu, birate pravu hranu ili redovno trenirate, osećaj nadutosti je i dalje prisutan.

U tim trenucima probajte jedno od 5 pića koja su idealna kada imamo problem sa nadimanjem:

Hidratacija je primarna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada želite da očistite svoje telo. Ako pijete puno vode, sprečavate nadimanje. S druge strane, na ovaj način se održava osećaj sitosti. Ako ne želite da pijete običnu vodu, dodajte nekoliko kapi limuna, komadiće jagode ili nekog drugog voća za bolji ukus.

Ako ih pripremate bez šećera, frapei su odličan način da se osvežite bez griže savesti. Lubenica je odličan izbor za niskokalorični sastojak frapea. Ne samo da je prirodan način hidratacije zbog visokog sadržaja vode, već sadrži i mnogo blagotvornih sastojaka, uključujući likopen. Takođe sadrži aminokiselinu arginin, koja smanjuje masnoću.

Pomaže organizmu da se oslobodi viška masnoće, ali i ubrzava varenje i tako sprečava nadimanje.

Napitak od ananasa odvešće vas u tropske krajeve i pomoći vašem telu da se reši suvišnih kilograma. Ananas sadrži enzim bromelain, koji pomaže u razgradnji proteina, olakšava varenje i sprečava nadimanje.

Sadrži antioskidante koji mogu uticati na smanjenje masti. Takođe, zeleni čaj je dobar za stimulisanje varenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.