ZATEGNUTO TELO uz samo JEDNU VEŽBU! Savetuje instruktorka fitnesa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 10:31

ZATEGNUTO TELO uz samo JEDNU VEŽBU! Savetuje instruktorka fitnesa! (VIDEO)

Za lepo i zategnutno telo nikada nije kasno

Možda se sezoni kupaćih približava kraj, ali nikada nije kasno da imamo zategnutno i zdravo telo.

Da bismo se maksimalno brzo pripremili, najbolje je izabrati jednu najefikasniju vežbu i nećete dugo čekati na rezultat.

"Teretana postoji i izvan četiri zida, a najveća je upravo ona prirodna, koja nas okružuje", poručila je Kira Stroks, instruktorka fitnesa.

Mnoge poznate ličnosti su upravo njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klijenti i svi je veoma hvale. Međutim, jedna vežba se izdvaja i gotovo svima je preporučuje. Ona je kombinacija iskoraka i doskoka izvedenog samo s ljudskom telesnom težinom na povišenoj platformi.

Zašto je ova vežba sjajna?

Ova vežba zahteva ravnotežu, stabilnost i kontrolu. "To je krajnji složeni potez za donji deo tela", objašnjava ona, jer kombinuje snagu iz iskoraka prema gore i unatrag i snagu iz skoka. Ovim potezom u osnovi radite na celom donjem delu tela, verovatno ćete i povećati broj otkucaja srca, što je čini i dobrom kardio vežbom, a ako u nju uključite i podizanje ruku, onda je ta vežba najbolje od svega.

Kako je pravilno izvesti?

Kao što je navedeno, potrebna vam je klupa ili stepenica za izvođenje ovog poteza. Idealna visina određene povišene platforme zavisi od vaše visine, napominje Stroks. Dobro je pronaći platformu dovoljno visoku da kada stavite jedno stopalo na nju, kuk i koleno te noge budu u istoj visini ili je koleno možda malo više. Kako bi vam bilo jasnije, pogledajte u videu kako to radi fitnes instruktorka!

Objavu dijeli Kira Stokes - kirastokes.com (@kirastokesfit)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.