ZATEGNUT ODNOS svekrve i snaje? Dijana ZAMERILA Jeleni BITNU stvar - fotografija OTKRILA SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 16:14

ZATEGNUT ODNOS svekrve i snaje? Dijana ZAMERILA Jeleni BITNU stvar - fotografija OTKRILA SVE (FOTO)

Sada je konačno jasno kako stoje stvari u poznatoj porodici!

Odnosi u porodici Đoković godinama su bili glavna tema medija, pogotovo kada je reč o Jeleni i Dijani. Pisalo se da su u svađi, da se ignorišu na javnim događajima, kao i da je upravo Dijana ta koja je Jeleni i Novaku spasila brak.

O tome u kakvim su odnosima Jelena i Dijana Đoković naširoko se spekulisalo, a naročito nakon Dijanine izjave da joj se ne sviđa način na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen sin i snaja vaspitavaju decu.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: "Bako, spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Takođe, na Novaković mečevima snajka i svekrva retko sede jedna do druge, a za rođendan Jelene Đoković izostala je Dijanina čestitka na društvenim mrežama.

Ipak, Jelena Đoković na svom Instagram profilu nakon jedne Novakove pobede rešila da oda priznanje svekrvi, pa je podelila njenu fotografiju na "storiju", te kratko, ali jasno napisala "Majka", što govori u prilog tome koliko ceni Dijanu.

Takođe, fotografija proslave Novakovog uspeh, odnosno osvajanje 23. gren slem titule pokazala je da se svekrva i snaja slažu više nego odlično i tako stavile tačku na sve spekulacije.

A post shared by NovakArgentina (@novakargentina)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.