ZAISTA PATIM OD TOGA Glumica Selma Hajek, otkrila da je pogađa jedan NEOBIČAN simptom MENOPAUZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 17:16

"ZAISTA PATIM OD TOGA" Glumica Selma Hajek, otkrila da je pogađa jedan NEOBIČAN simptom MENOPAUZE

Zvezda je šokirana simptomima.

Salma Hajek (54) gostovala je emisiji "Red Table Talk" voditeljke Džejd Smit (49) i dve glumice dotakle su se različitih tema, a jedna od njih je bila i povećanje grudi.

- Mnogo ljudi misli da sam povećala grudi i ne krivim ih jer su nekad bile manje. A manji je bio i ostatak moga tela - izjavila je Salma o nekim dobrim stranama menopauze.

- Nekim se ženama smanjuju, ali postoje žene koje dobiju koji kilogram pa im grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narastu. I ženama koje doje grudi porastu. Jednostavno sam jedna od tih žena i rast grudi mi se dogodio u svim tim situacijama - dodala je Salma.

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Iako Salma i u menopauzi ima lepu liniju tijela, otkrila je kako postoji loša strana neprestanog rasta grudi.

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

- Moja leđa zaista pate od toga - izjavila je Salma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.