WET LOOK

Izvor: GlamDama.com, 15.Dec.2011, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WET LOOK

Savršeno uglađena ili neceremonijalno teksturisana, puštena ili visoko vezana. Veliki broj stilova na pistama za proleće 2012 imali su zajedničku jednu stvar: svi su imali wet look frizure. Ulja, sprejevi i gelovi dovoljno su dominirali pistama da bi ’wet look’ svrstali u trend za 2012.
Ne možemo a da ne mislimo o ’wet look’ stilu kao o odlučno modernom. Uzmite bilo koji look – bez obzira koliko klasičan ili vintage bio – i malo ga izmenite tako da izgleda kao da ste sad >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << izašli ispod tuša, i odjednom ima novootkrivenu jednostavnost. To je ono što je srž mokre kose kao stila u 2012. Sve je u tome da izgledate kao da ste preskočili fen za kosu i pustili da vas vaš zauzeti lifestyle odvuče sa plaže ili bazena (možda čak i teretane) direktno na drugu aktivnost bez pauze da priuštite vašoj kosi bilo šta drugo osim nonšalantnog sušenja peškirom.
Izuzetak nemarno jednostavnog pravila jeste pola mokar, pola suv hairstyle. Njega smo videli na revijama za proleće 2012 Victorie Beckham, VPL, Cushnie, i mnogih drugih, i većim delom je elegantna sestra u ’wet look’ porodici.
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.