Vrhunsko uživanje za pametne kupce – šoping u FASHION PARKU

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunsko uživanje za pametne kupce – šoping u FASHION PARKU

Toplo vreme je već stiglo i napolje nas mami jarkim sunčevim zracima… Pravo je vreme da obnovimo letnji stil! Leto nije samo vreme putovanja na more, već i vreme izleta po Sbiji, ili do muzičkih festivala... Ko ovog leta planira da poseti Exit festival, ne sme da propusti glavnu šoping destinaciju nadomak Beograda: Fashon Park OUTLET centar Inđija.

Vrhunsko uživanje za sve ljubitelje dobre kupovine i sve pametne kupce. Nalazi se samo 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ali s obzirom na to kako je uređen, osećaćete se kao da se nalazite u autlet centru neke od svetskih metropola.
Ovde zaljubljenici u modu mogu da pronađu dizajnerske, lajfstajl i luksuzne brendove kao što su Armani, Replay, Burberry, Diesel, Guess i mnoge druge tokom čitave godine za 30 do 70% povoljnije.
A u periodu od 19. do 28. juna u ovom centru održaće se DUPLO JAČA KUPOVINA! Najpoznatiji svetski brendovi ponudiće popuste kojima je teško odoleti - na kupovinu prvog artikla kupci dobijaju dodatnih 20% popusta, a na kupovinu drugog čak dodatnih 50% popusta na već snižene outlet cene.
U akciji učestvovuju Adidas, Guess, Replay, Timberland,  XYZ Outlet, Tommy Hilfiger, Pal Zileri i mnogi drugi.
Radno vreme outlet centra je svaki dan od 10h do 21h.

 
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.