Šoping u Fashion parku: Vrhunsko uživanje za pametne kupce

by | jun 18, 2015

Toplo vreme je već stiglo i napolje nas mami jarkim sunčevim zracima… Pravo je vreme da obnovimo letnji stil! Leto nije samo vreme putovanja na more, već i vreme izleta po Sbiji, ili do muzičkih festivala… Ko ovog leta planira da poseti Exit festival, ne sme da propusti glavnu šoping destinaciju nadomak Beograda: Fashon Park OUTLET centar Inđija.

Foto: PR

Foto: PR

Vrhunsko uživanje za sve ljubitelje dobre kupovine i sve pametne kupce. Nalazi se samo 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada, ali s obzirom na to kako je uređen, osećaćete se kao da se nalazite u autlet centru neke od svetskih metropola.

Ovde zaljubljenici u modu mogu da pronađu dizajnerske, lajfstajl i luksuzne brendove kao što su Armani, Replay, Burberry, Diesel, Guess i mnoge druge tokom čitave godine za 30 do 70% povoljnije.

Foto: PR

Foto: PR

U periodu od 19. do 28. juna u ovom centru održaće se DUPLO JAČA KUPOVINA! Najpoznatiji svetski brendovi ponudiće popuste kojima je teško odoleti – na kupovinu prvog artikla kupci dobijaju dodatnih 20% popusta, a na kupovinu drugog čak dodatnih 50% popusta na već snižene outlet cene.

U akciji učestvovuju Adidas, Guess, Replay, Timberland, XYZ Outlet, Tommy Hilfiger, Pal Zileri i mnogi drugi.

Radno vreme outlet centra je svaki dan od 10h do 21h.

Foto: PR

Foto: PR

NL-LOGO

Tagovi: