Vojvotkinja ima stila: Jednim detaljem staroj haljini dala novi izgled FOTO

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvotkinja ima stila: Jednim detaljem staroj haljini dala novi izgled FOTO

Nekrunisana kraljica reciklaže ponovo nas je oduševila u već viđenom izdanju.

Iako je preskočila ovogodišnju dodelu nagrada "Tus Awards" zbog obaveza s decom, Kejt Midlton se ranije tog dana upoznala sa finalistima u Kensingtonskoj palati pa je za tu priliku obukla strukiranu tamnozelenu haljinu midi dužine s naglašenim ramenima, kaišem u struku i pufnastim donjim delom koju potpisuje brend "Beulah London".

Odevna kombinacija vojvotkinje najbolje se vidi na poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografiji u galeriji koja je objavljena na službenom Instagramu "Kensington Royal".

Zelenu haljinu Kejt je iskombinovala sa baršunastim salonkama iste boje i potvrdila da jednobojne odevne kombinacije uvek garantuju luksuzan izgled. A da modu ima u malom prstu, potvrdila je promenom jednog detalja kojim je haljini koju je već nosila u januaru ove godine dala novo lice.

Prvi put kada ju je nosila originalni kaiš haljine zamenila je modelom od imitacije krokodilske kože, takođe u tamnozelenoj boji, a ovaj naizgled neprimetan detalj napravio je veliku razliku, prenosi Index. Učite od nje i ne zanemarujte moć modnih dodataka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.