Viki se pohvalila nečim što mnoge njene koleginice kriju kao zmija noge! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki se pohvalila nečim što mnoge njene koleginice kriju kao zmija noge! (FOTO)

To samo ona može...

Pevačica Viki Miljković je rođena 18. decembra 1974. godine i sa svoje 43 godine izgleda zaista odlično. Ipak, dok mnoge njene koleginice kriju da im nauka i medicina pomažu da održe vitkost i mladolikost, Viki nema problem s tim.

FATALNA ŽENA: Sloboda je promenila samo DVE stvari na sebi zbog kojih izgleda VRHUNSKI! (FOTO)

Ona je na svom Instagram profilu objavila sliku sa jednog od tretmana kolagenske terapije, koji joj očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomaže da izgleda dobro.

Komentari su naravno odmah počeli da pljušte, i dok su je jedni osuđivali govoreći da nema "prirodnu" lepotu, drugi su je branili navodeći da bi svako uradio isto da ima njene mogućnosti.

PODMLADI SE: Maska koja u trenutku zateže kožu lica ima samo tri sastojka, a rezultat je NEVEROVATAN!

Kakav je vaš stav?

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on Mar 2, 2018 at 2:40am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.