Veliki praznik Bogojavljenje spojio Aleksandru Mladenović i Dinču: Okruženi decom poslali snažnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 19:49

Veliki praznik Bogojavljenje spojio Aleksandru Mladenović i Dinču: Okruženi decom poslali snažnu poruku

Popularne pevače spojio viši cilj...

Nekadašnje "Zvezde Granda" zajedno su snimile pesmu i spot „Golubice moja mila“, a spojio ih je harmonikaš i kompozitor ove numere Aleksandar Sofronijević, dok je stihove napisala Snežana Miljković, autorka knjige "Svetitelji i životinje, prijatelji" koja sadrži 27 priča o prijateljstvu između svetitelja i životinja, i 12 pesmica na temu praznika.

- Obožavam decu i svaki rad sa decom me ispunjava pozitivnom energijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drago mi je da mogu da doprinesem njihovom vedrijem detinjstvu. Hvala Aleksandru Sofronijeviću što me je pozvao. Zadovoljstvo mi je što sam ovde u njegovom studiju i što sarađujem sa ovakvim profesionalcima - rekla je Aleksandra.

U toku prošle godine snimljena su dva spota na tekstove pesama iz ove zbirke, “Magarence Cvetko” i “Kaži meni medo mali”. Pesme su izvodili Milan Vasić, Slađa Allegro i Sale Tropiko. Za snimanje treće pesme “Golubice moja mila” pozivu su se odazvali Aleksandra Mladenović, Milan Dinčić Dinča i Crkveni dečiji hor Hrama Svetog Georgija sa Bežanije, sa dirigenticom Anom Ivanović.

Srbija Danas/24sedam/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.