Vedrana Rudan o BLUDNIČENJU sa Srbinom: Kad neki Hrvat bude imao TOLIKI, onda... Polni organ prevagnuo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:53

Vedrana Rudan o BLUDNIČENJU sa Srbinom: "Kad neki Hrvat bude imao TOLIKI, onda..." Polni organ prevagnuo?

Kao i uvek, briljirala je odgovorima.

Hrvatska književnica Vedrana Rudan juče je na Dan žena, priredila pormociju knjige "Crnci u Firenci" u Beogradu, a pred mnogobrojnom publikom i novinarima ispričala je zanimljivost vezanu za Srbe i Hrvate i njihovu "muškost".

Kako je započela, sve je opisala u svom romanu kada se davne 1991. zaljubila u Srbina.

- Sećam se jedne fantastične promocije u Varšavi, izašlo je "Uho, grlo, nož" i sve ono što sam pisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je istina, a oni su mislili da se ja šalim. Ja sam u toj knjizi opisala kako sam ja '91, početak rata, između vas zločinaca i mene žrtve iz nehata sam se zaljubila u jednog čoveka, kunem se Bogom u koga ne verujem, pojma nisam imala da je Srbin. On se zvao Ljubiša, ja nisam znala da je on Srbin, ali moj šef jeste, i da radi u Rijeci - započela je ona.

Kako je "uhvaćena" u aferi, tadašnji šef je naterao da pred kolegama ispriča zbog čega je u teškim trenucima napustila muža Hrvata i to zbog Srbina.

- I ja to pričam u Poljskoj i šef je tražio od mene da ja pred svima kažem zašto sam ja u teškim trenucima za Hrvatsku odlučila da napustim Hrvata, koji usput rečeno nije bio Hrvat nego Slovenac, ali ovaj (šef) to nije znao, i zašto sam se upustila u bludne radnje sa Srbinom. Mislila sam da je čovek lud, ali vidim da sve kolege gledaju u mene i očekuju da dam odgovor. I sad kud ću, šta ću, moj muž Hrvat (nisam išla u detalje da je Slovenac) ima ovakvog, moj ljubavnik Srbin ima ovakvog, kad naletim na nekog Hrvata koji ima ovakvog, odo ja za Hrvatom. Svi me gledaju, niko se ne smeje, i jedan novinar veli: "Mogu li Vas nešto pitati, čiji k**** je veći?", a ja odgovaram: "Nisu me svi Srbi ka*ali, nisu ni svi Hrvati", a on kaže: "Znači nemate odgovor?", a ja govorim: "Pa za sad, ne znam". A ni sad ne znam, pošto sam gost ovde (u Srbiji, prim.aut.), a gost mora biti dobar. Ja navijam za srpske - briljirala je Vedrana.

Srbija Danas/Telegraf/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.