VRATITE ME U VREME GDE... Anastasija Ražnatović žali što nije bila deo OVOGA - sve bi bilo drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATITE ME U VREME GDE... Anastasija Ražnatović žali što nije bila deo OVOGA - sve bi bilo drugačije

Romantična duša...

Osim za promovisanje nekih poslovnih saradnji, Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koristi društvenu mrežu Instagram kako bi svojim pratiocima na neki način približila sebe.

Ona je ovaj put dozvolila da joj zavirite u samu dušu i pokazala koliko je zapravo nežna i romantična.

- Vratite me u period gde su se pisala pisma, a onda se mirisala parfemom da papir prenese žudnju. Vratite me u period gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se dame ljubile u ruku i vodile na ples, a muzika bila iz srca i duše. Vratite me u vreme gde se čekalo i nadalo i znalo da voli - objavila je Anastasija, uz to dodavši i sličice koje prate priču.

Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.