VICTORIA SECRET KUPAĆI KOSTIM ZA 2012

Izvor: GlamDama.com, 06.Jan.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VICTORIA SECRET KUPAĆI KOSTIM ZA 2012

Moda je uvek sprovodila preventivnu taktiku da bi mi, potrošači, imali priliku da u potpunosti shvatimo šta nam nude i onda razumno izaberemo. Prema tome, dok je napolju hladno i pada sneg, nama ne trebaju uopsšte kupaći kostimi sem ako ne planiramo da svakog trenutka odletimo na odmor u neke toplije krajeve. Ali brendovi i modni dizajneri su nam već predstavili svoje kolekcije iz kojih treba da izaberemo. Još uvek je mesecima daleko, ali možemo da napravimo listu želja baš sada. Zar to >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << nije sjajno?
Izbor koji nam je pripremio Victoria Secret tim je dovoljno veliki da sadrži sve moguće kombinacije koje možemo napraviti. Tu su mali trouglasti bikini koji su savršeni za devojke sa idealnim telom koje vole da su u centru pažnje na plaži. Više stidljiviji dizajni su takođe dostupni za dame koje vole više pokrivenosti.
Kada su u pitanju boje prisutne su sve dugine boje i one klasične. Možete odabrati jednostavan crni model ili veoma šaren sa printovima.
 
 
 
 

 






















 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.