VERSACE CIPELE I TAŠNE INSPIRISANE MOREM

Izvor: GlamDama.com, 09.Dec.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERSACE CIPELE I TAŠNE INSPIRISANE MOREM

Versace tašne i cipele iz kolekcije za proleće/leto 2012 inspirisane su morem. Printovi morske faune kao i prelivajuće boje postale su karakteristične osobine kolekcije koja izgleda veoma ženstveno i prelepo.
Versace kolekcija je bila jedna od najprimećenijih za narednu sezonu. I cipele i tašne dizajnirane su sa istom temom. Kolekcija tašni je u dve osnovne veličine: prosečna i mala. Oblik je takođe limitiran na dva: kockasta u Dior-stil obliku i polukružna. Neke su kreirane uz >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << pomoć tehnike prošivanja.
Svaka tašna u ovoj kolekciji ukrašena je prelepim printovima, neobičnim lanac ručkama i slatkim resama. Pored toga, svaka tašna ima Versace logo na prednjoj strani.
Versace cipele su sa velikim platformama i štiklama, čak i one sa štiklama imaju veliku platformu. Isto kao i tašne, cipele su obogaćene sa morskim detaljima. Takođe su pravljene sa trendy PVC detaljima.
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 




 
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.