Uzavrele strasti na jahti vrednoj 500 miliona dolara: Počelo je poljupcima, a onda... FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 11:11

Uzavrele strasti na jahti vrednoj 500 miliona dolara: Počelo je poljupcima, a onda... FOTO

Bezos nije mogao da odvoji ruke od svoje verenice...

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Džef Bezos (59) i poznata novinarka, ali i njegova verenica Loren Sančez (53) nedavno su fotografisani u Italiji, na jahti vrednoj 500 miliona dolara.

Iako su mislili da ih niko ne posmatra – prevarili su se, jer su tamošnji foto-reporteri bili dobro obavešteni o njihovom dolasku, ali i o svakom njihovom koraku.

Tako su nastale zanimljive fotografije, koje je magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Pejdž siks" rado objavio na Instagramu, a javnost odmah prokomentarisala.

"Lepo", "Dajte malo privatnosti ovim ljudima", "Pustite ljude da uživaju", samo su neki od komentara...

Čini se da će letnji odmor osnivača "Amazona" i njegove lepe novinarke u Italiji ostati upamćen po strastvenim izlivima nežnosti u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.