Uspešne karijere i brakovi sa milijarderima - Šta rade muževi poznatih srpskih lepotica?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 23:14

Uspešne karijere i brakovi sa milijarderima - Šta rade muževi poznatih srpskih lepotica?

Svi su u dugim i stabilnim brakovima.

Za najlepšim Srpkinjama su uzdisali mnogi pripadnici lepšeg pola, ali one već godinama uživaju u stabilnim brakovima sa veoma uspešnim muškarcima, koji su um umnogome pormenili život.

A evo čime se bave njihovi muževi!

Vest o njenj vezi sa nemačkim fudbalerom odjeknula je kao bomba 2014. godine. Odmah su postali najatraktivniji par Starog kontinenta. Ana Ivanović i njen suprug Bastijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Švajnštajger već duži niz godina žive u inostranstvu, tačnije u Austriji sa dva sina Lukom i Leonom.

Švajnštajger je od 2002. do 2015. odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine. On je 2015. godine prešao u Mančester junajted, sa kojim je osvojio FA kup, pre nego što je 2017. godine potpisao za Čikago fajer. U oktobru 2019. je objavio kraj igračke karijere.

Prvi put je zaigrao za reprezentaciju Nemačke 6. juna 2004. u Kajzerslauternu, na utakmici protiv Mađarske. U dresu reprezentacije je igrao do 2016, i u tom periodu je odigrao 121 utakmicu i postigao 24 gola. Sa Nemačkom je osvojio Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Kada je okončao profesionlanu karijeru, Bastijan se maksimalno posvetio porodici.

Pevačica Aleksandra Prijović sve je iznenadila kada je obelodanila vezu sa Filipom Živojinovićem, sa kojim je već četiri godine u braku i ima sina.

Po završetku srednje škole Filip je nastavio da se školuje na Univerzitetu „Rajs“ u Americi, pa je tek povremeno boravio u Beogradu. Tamo je radio kao sportski agent i menadžer, a otkako je više vremena boravio u Beogradu, u prestonici je počeo da vodi i jedan restoran.

Američki glumac Džej Elis "ukrao je" srce našoj prelepoj voditeljki i manekeni pre tri godine. Par je nedavno stao na ludi kamen, a venčanje je izgledalo kao iz bajke. Imaju ćerkicu Noru Grejs.

Rođen je 27. decembra 1981. godine u Samteru, u Južnoj Karolini. Pohađao je 12 škola za 13 godina, pre nego što je upisao Univerzitet Konkordija u Oregonu, na kom je igrao košarku.

Džej je zvezda novog akcionog filma „Top Gun: Maverick“, a znamo ga i kao šarmantnog dečka Ise Rej iz serije „Insecure“, a proslavio se i u „Uvodu u anatomiju“.

Naša atletičarka, koja je poznata po obaranju rekorda i sjajnim rezultatima, već tri godine uživa u ljubavi sa Markom Vuletom iz Novog Sada. Mnogi kažu kako njih dvoje imaju dosta toga zajedničkog, jer ih spajaju vežbanje i zdrava ishrana, ali i putovanja. Upravo je on Ivanina najveća podrška pred važna takmičenja.

Marko je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i radi kako porfesionalni trener, nutricionista, i instruktor boksa.Mnogi kažu kako njih dvoje imaju dosta toga zajedničkog jer ih spajaju vežbanje i zdrava ishrana, ali i putovanja.

Jelena Jakovljević Bin Drai ostala je upamćena kao misica koja je pokupila skoro sve titule. Naime, bivša manekenka i modna dizajnerka je 1998. godine proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Međutim, iste godine ostala je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Udala se za arapskog biznismena Saida bin Draija sa kojim ima četvoro dece. Završio je političke nauke i međunarodno pravo na Kent univerzitetu. Premda mu mnogi mediji uz ime dodaju titulu šeika, Jelena je u jednom intervjuu objasnila da njen suprug ne pripada kraljevskoj porodici, tako da nije šeik. Njegov otac je bio dugogodišnji premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa je 40 godina jedan od čelnih ljudi u pravosuđu UAE.

Osim toga, Said Bin Drai je vlasnik kompanije „Bin Drai Capital“ koja se bavi nekretninama i izgradnjom komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih objekata.

Poseduju i nekoliko vrtića, bolnicu, brojne luksuzne spa centre koje vodi njegova supruga Jelena.

Prvo je privukla pažnju svojom lepotom na takimčenju na izboru za Miss Jugoslavije, na kojem je osvojila drugo mesto. Potom je postala i članice grupe "Models", a iako se nije dugo zadržala u ovom muzičkom sastavu, ostala je veoma zanimljiva javnosti. Otkako se udala, postala je jedna od najbogatijih žena sa Balkana.

Naime, Ivana se udala za 20 godina starijeg Tomasa Jermoluka, osnivača Gugla, s kojim živi na relaciji Njujork-Majami. Venčali su se na Bahamima, i to u hotelu u kom se udala i Sindi Kraford. Posle 11 godina braka ostvarili su se u ulozi roditelja dobivši blizance.

Tomas ima bogatu biografiju. Bio je na čelu jednog od vodećih svetskih portala, bio je prvi čovek borda vodećeg provajdera kablovskog interneta, a onda je s partnerom osnovao kompaniju koja je finansirala osnivače Gugla.

Jovana je supruga poznatog fudbalera Filipa Đorđevića i važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sportista. Poznati par se posle samo tri meseca zabavljanja verio, a venčali su se 2016. godine u Crkvi Ružici na Kalemegdanu. Imaju dvoje dece. A ova lepotica neretko ističe da je Filip njena savršena polovina.

Filip Đorđević je rođen 28. septembra 1987. u Beogradu i igra na poziciji napadača. Kalio se u Crvenoj zvezdi, od 2008. do 2014. nastupao za francuski Nant, da bi u julu 2014. potpisao četvorogodišnji ugovor za italijanski Lacio. U junu 2018. je prešao u Kjevo.

Najuspešnija srpska manekenka Nataša Vojnović i njen emotivni partner Miljan Bošković zavoleli su se na dugoj peščanoj plaži Ade Bojane. A iako su već deceniju zajedno i imaju ćerkicu, ne razmišljaju o venčanju.

Zalkjubljenika u ekstrmne sportove, instruktora snoubordinga sa Kopaonika i učitelja kajtsurfinga sa Ade Bojane Nataša je upoznala sasvim slučajno, dok je bila na odmoru sa prijateljima i to baš na plaži koju drži Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.