Uspavali su me preko 200 puta Pre 5 godina Dea Đurđević je ostala bez ruke, operisana je 22 puta, ovako živi danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 00:01

"Uspavali su me preko 200 puta" Pre 5 godina Dea Đurđević je ostala bez ruke, operisana je 22 puta, ovako živi danas

Voditeljka nema problem da priča direktno i otvoreno o teškoj traumi koju je doživela.

Pre pet godina voditeljka Dea Đurđević doživela je stravičnu nezgodu, kada joj je autobus otkinuo ruku, nakon čega je usledila lavovska i dugotrajna borba.

Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama, ali i svojoj unutrašnjoj borbi uspela je da preživi, sa posledicama na ruci koju su joj jedva spasili. Dea godinama javno i potpuno otvoreno priča o svemu što joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogodilo, a sada je ponovo progovorila o traumi koju je doživela.

- Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspavljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ono čega se svi sećaju, a mnogima je i dalje nepojmljivo, jeste činjenica da je o nesreći koja se tog jutra dogodila izveštavao dečko Dee Đurđević, Mladen Mijatović.

- Nije bilo pitanje ko će da izveštava, i ja sam želela. Posle sam o tome razmišljala i rekla mu: "Vidi da sam preminula i da ti nisi izveštavao, ja bih te odozgo gromom pogodila. Sve žive si čitao mene nisi" .Ja sam jedna od retkih koja je preživela njegovu crnu hroniku - objasnila je Dea.

Budući da je javna ličnost, u trenutku kada se saznalo za nesreću, Dea je dobila ogromnu podršku javnosti i pomoć pojedinaca, među kojima je prvi bio vlasnik televizije Pink, na kojoj Dea već godinama radi, Željko Mitrović. Ipak, voditeljka tvrdi da je jedna druga stvar bila ključna za njen oporavak.

- Uz svu zahvalnost Željku Mitroviću i mnogim ljudima. Preko puta mene je ležao dečko koji je ostao nepokretan, on i ja smo zajedno imali progres, iako on iza sebe nije imao mašineriju kao ja. To da li ćeš da izguraš je prvo do tebe, pa do lekara. Čula sam mnogo poslednjih reči, nisu mogli da izdrže bolove, a ja sam to prihvatila da je normalno - objasnila je Dea, prenosi Grand.

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Preko 200 puta su me uspavljivali, imala sam 22 operacije": Voditeljka "Pinka" progovorila o stravičnoj saobraćajnoj nesreći: "BILA SAM NEPOKRETNA"

Izvor: Blic, 25.Feb.2024

Voditeljka Dea Đurđević je pre pet godina doživela saobraćajnu nesreću, kada je autobus naleteo na nju i naneo joj teške povrede ruke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.