Ukusan i kremast potaž od pečenog paradajza

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Avg.2025, 09:01

Ukusan i kremast potaž od pečenog paradajza

Sezona paradajza je u punom jeku, a najbolji način da iskoristite ove sočne plodove jeste priprema potaža od pečenog paradajza – jela koje osvaja bogatim ukusom i nežnom teksturom. Ovaj kremasti potaž predstavlja savršenu kombinaciju aromatičnih pečenih paradajza, paprike i začinskog bilja, koji zajedno stvaraju pun i intenzivan ukus. Potaž od pečenog paradajza nije samo ukusan i hranljiv, već i izuzetno jednostavan za pripremu, pa je idealan kako za porodične ručkove, tako i za lagane večere. Uz dodatak hrskavog sirnog sendviča, ovaj obrok dobija posebnu dimenziju i lako postaje omiljeni izbor u svakom domaćinstvu. @saltandlavender @saltandlavender @vika.cookstory Recept za potaž od pečenog paradajza Ovaj recept, koji...

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.