Udala se ćerka Radeta Šerbedžije: Sudbonosno da rekla našem poznatom glumcu

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 10:07

Udala se ćerka Radeta Šerbedžije: Sudbonosno "da" rekla našem poznatom glumcu

Nina Šerbedžija i glumac Filip Đurić su se venčali u Novom Sadu.

Za svoj veliki dan zablistala je u dugoj raskošnoj venčanici, a ceremonija venčanja desila se u Novom Sadu. Fotografije i video-materijali dospeli su do društvenih mreža, a mlada nije krila sreću - što se vidi i nan jenom licu

Ponosni otac Rade Šerbedžija je otpratio svoju ćerku do oltara, ajka Lenka veselo je pevala za svatovima, a sestre su ponosno hodale iza mladenaca, prenosi Dnevnik.hr.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Filip Đurić je inače naš mladi glumac, koji je ostvario zapažene uloge u hit serijama "Crna svadba", "12 reči", "Kljun" i grupa. Inače, 2020. godine ostvario je najbolju ulogu na 55. Filmskim susretima u Nišu, kada je nagrađen od kolega Gran-prijem Naisa za bravuru u filmu "Moj jutarnji smeh".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.