Ućutkala glasine: Ništa od razvoda i dalje su srećni zajedno

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ućutkala glasine: Ništa od razvoda i dalje su srećni zajedno

Nakon saopštenja da ju je suprug zlostavljao i da se razvode, pevačica Mel Bi uspela je ućutka tabloide najnovijom fotografijom na Instagramu…

Pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, pre dve nedelje završila je u bolnici, a na snimanju naredne emisije “The X Factor” pojavila se u modricama i bez burme, pa se u javnosti odmah javila sumnja da je bila fizički zlostavljana od strane svog supruga.

Nedugo nakon toga, usledile su i glasine da se pevačica odselila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz porodičnog doma u Londonu, i da se par razvodi.

Cela situacija krajnje je uznemirila Stivena Belafontea, pa je odlučio da sve opovrgne na svom Tviter profilu, što je potvrdila i najnovija porodična fotografija koja je nedavno osvanula na Instagram profilu Mel Bi.

Have a merry Christmas! #familytime #funday

Een foto die door officialmelb is geplaatst op Dec 12, 2014 at 5:36 PST

Nasmejana Mel na slici u krilu drži ćerkicu Medison, mala Ejndžel našla se u tatinom zagrljaju, a u centru, između svih njih smestila se najstarija ćerka Feniks.

Snimak je nastao samo dan nakon što je Feniks ljutito uzvratila na zlonamerne komentare upućene njenom ocu na njegovom Tviter profilu.

“Hoćete li svi o’laditi više? Nikad nije udario moju majku, nije mi jasno odakle su se uopšte stvorile ta glasine”, napisala je Feniks.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ućutkala glasine o razvodu: Pevačica uživa sa porodicom u praznicima

Izvor: Svet, 27.Dec.2014, 17:59

Nakon što je nedavno u medijima osvanula informacija da je suprug zlostavlja, te da se zbog toga razvodi, bivša “Spajsica”, pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, uspela je ućutka glasine najnovijom fotografijom na svom Instagram profilu.. Glasine o zlostavljanju i razvodu nastale su nakon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.