Petak, 26.12.2014.

14:53

Ućutkala glasine: Ništa od razvoda i dalje su srećni zajedno

Nakon saopštenja da ju je suprug zlostavljao i da se razvode, pevačica Mel Bi uspela je ućutka tabloide najnovijom fotografijom na Instagramu…

Izvor: Super žena

Default images

Pevačica Melani Braun, poznatija kao Mel Bi, pre dve nedelje završila je u bolnici, a na snimanju naredne emisije “The X Factor” pojavila se u modricama i bez burme, pa se u javnosti odmah javila sumnja da je bila fizički zlostavljana od strane svog supruga.

Nedugo nakon toga, usledile su i glasine da se pevačica odselila iz porodičnog doma u Londonu, i da se par razvodi.

Cela situacija krajnje je uznemirila Stivena Belafontea, pa je odlučio da sve opovrgne na svom Tviter profilu, što je potvrdila i najnovija porodična fotografija koja je nedavno osvanula na Instagram profilu Mel Bi.

Have a merry Christmas! #familytime #funday

Een foto die door officialmelb is geplaatst op

Nasmejana Mel na slici u krilu drži ćerkicu Medison, mala Ejndžel našla se u tatinom zagrljaju, a u centru, između svih njih smestila se najstarija ćerka Feniks.

Snimak je nastao samo dan nakon što je Feniks ljutito uzvratila na zlonamerne komentare upućene njenom ocu na njegovom Tviter profilu.

“Hoćete li svi o’laditi više? Nikad nije udario moju majku, nije mi jasno odakle su se uopšte stvorile ta glasine”, napisala je Feniks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: