U šestoj deceniji osvanula na naslovnici magazina i retko ko može da odoli njenom seksepilu FOTO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 10:13

U šestoj deceniji "osvanula" na naslovnici magazina i retko ko može da odoli njenom seksepilu FOTO

Glumica i voditeljka Padma Lakšmi (53) nedavno je prisustvovala svečanom događaju magazina "Tajm".

Lepa Padma je crvenim tepihom prošetala u srebrnoj mini haljini, a celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom šminkom u "nude" tonovima koji su, inače, aktuelni trend u domenu šminkanja.

Društvo na crvenom tepihu pravila joj je ćerka Krišna koja je za događaj obukla jednostavnu crnu haljjinu - ništa preterano, a opet elegantno i svedeno.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Padma je u maju ove godine osvanula na naslovniici magazina "Sports ilustrejted svimsjut", a fotografije sa seta ostavile su publiku bez daha. Padma je čist dokaz da je prirodna lepota još uvek na ceni, te da i u šestoj deceniji izgleda zanosno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.