U mini haljinama se najbolje OSEĆA, a tako i izgleda - Ivanka Tramp sa SUPRUGOM na večeri, a njega ŽIVOT nije mazio

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 11:07

U mini haljinama se najbolje OSEĆA, a tako i izgleda - Ivanka Tramp sa SUPRUGOM na večeri, a njega ŽIVOT nije mazio

Ivanka Tramp pojavila se u asimetričnoj, lepršavoj haljini u crnoj boji i sa zanimljivim šarama. Haljina je pravi letnji model, a sandale savršeno pristaju uz nju. Poznata naslednica koja često boravi u pomenutom hotelu, ovaj put je imala poseban razlog da dođe u ovaj luksuzni ugostiteljski objekat.

Ćerka Donalda i Ivane Tramp Ivanka Tramp najavila je u 2023. veliku promenu svog stila, pa je u tom ritmu nastavila i u 2024. godini. Odmerenija izdanja koja je nosila dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u administraciji svog oca, tokom njegovog predsedničkog mandata, zamenila je potpuno drugačijim odevnim kombinacijama, među kojima prednjače mini-haljine.

Kada se juče pojavila ispred luksuznog hotela "Four seasons" u Majamiju bila je upravo tako stilizovana.

Njen suprug Džared Kušner napunio je 10. januara 43 godine, pa su upravo na ovom mestu proslavili njegov rođendan. Ivanka Tramp je u hotel došla sa njihovom decom Arabelom, Džozefom i Tiodorom. Par je uživao na večeri u Surf Club’s klubu, u VIP delu. Na slikama iz hotela nema dece pored njih, pa su mališani izgledali imali drugu zanimaciju.

Ivanka i Kušner u braku su od 2009. godine. Njen suprug je poput nje bio viši savetnik Donaldu Trampu dok je bivši američki predsednik boravio u Beloj kući.

Džared Kušner se 2019. borio sa rakom štitne žlezde, o čemu je pisao o svojim memoarima objavljenim 2022. a odlomci te knjige mogli su se naći i u izdanju The New York Times.

"Tog jutra, kada sam putovao u Teksas kako bih prisustvovaom otvaranju fabrike Luj Viton, lekar iz Bele kuće Šon Konli uvukao me je u medicinsku kabinu predsedničkog aviona i rekao mi da su gotovi rezultati testova iz bolnice Volter Rid. Poručio mi je: "Izgleda da imate rak, moramo odmah da zakažemo operaciju".

Srbija Danas/ Žena Blic/ M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.