U JEKU PREPUCAVANJA ANE I LAZIĆA! Evo ŠTA je objavila Darkova verenica - razoružava! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U JEKU PREPUCAVANJA ANE I LAZIĆA! Evo ŠTA je objavila Darkova verenica - razoružava! (FOTO)

To je jedino vredno...

Često se u medijima javljaju izjave Ane Sević i Darka Lazića, koje su poprilično kontradiktorne. Ana navodno tvrdi da Darko ne viđa svoju ćerku Lorenu samovoljno, dok Lazić naravno to poriče i navodi da je Sevićka zapravo ta koja onemogućava da češće viđa svoje dete.

Darkova verenica Marina Gagić, koja je nedavno rodila Darkovog sina Alekseja, ni u jednom momentu se nije oglasila tim povodom, ali definitivno indirektno šalje veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jasnu poruku o tome šta je zapravo najbitnije.

Ona je na svom Instagramu objavila sliku kako šeta bebu u kolicima i time kao da je poručila da su ustvari deca, ono najvažnije i da je zarad njih potrebno naći zajednički jezik.

Evo kako je izgledala:

beautiful day👩‍👦

A post shared by @ gagicmarina on Sep 21, 2019 at 9:46am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.