U AGONIJI, SKAČE PO KUĆI! Isplivao PRIVATNI SNIMAK van Dama: Ja sebi to ne mogu da oprostim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:03

U AGONIJI, SKAČE PO KUĆI! Isplivao PRIVATNI SNIMAK van Dama: "Ja sebi to ne mogu da oprostim!"

Greške iz prošlosti koje sada skupo plaća!

Glumac Žan Klod van Dam imao je veoma buran ljubavni život. Ženio se čak pet puta, a od toga dva puta sa glumicom Gledis Portuges sa kojom ima dvoje dece, sina Kristofera i ćerku Bjanku.

Dve godine nakon rođenja ćerke, odlučio je da se razvede od Gledis i posle tri godine oženio je manekenku Darsi LaPier, sa kojom ima sina Nikolasa.

Međtutim kako su godine prolazile, shvatio je da je Gledis ljubav njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života i da želi ponovo da bude sa njom, pa su se ponovo venčali 1999. godine.

Posle 15 godina, nastala je ozbiljna kriza u braku, koju je par ipak prevazišao. Navodno je Gledis 2015. po drugi put podnela zahtev za razvod, navodeći da su razlozi razlaza njihove nepomirljive razlike.

Ipak, dva meseca kasnije su se pomirili po drugi put. Ono što je zanimljivo u celoj situaciji je da glumac sebi nikada nije oprostio što je napustio svoju prvu suprugu. Društvenim mrežama kruži snimak njegove ispovesti o celoj situaciji.

- Ta žena je bila sa mnom, godinama, kada sam ja bio niko, taksirao sam i krao u marketu jer nisamo imali za hranu. Ukrao sa test za trudnoću iz marketa, kada saznajemo da je bila trudna sa Kristoferom. Onda sam je ostavio, zato što sam živeo holivudskim načinom života. Nisam znao šta imam, kakav dragulj. Mnogo sam srećan što mi je Gledis oprostila moje greške, niko nije savršen. Za mene si ti blizu da budeš savršena, ali veruj mi ja sam srećan i blagosloven. Ali je problem što ja to sebi nisam oprostio, nikada, ja živim sa tim ožiljcima u srcu. Jedini način da skinem te ožiljke je da se borim i pobedim - govorio je glumac i nervozno se kretao po kuhinji u svojoj kući.

Sve to je slušala njegova supruga Gladis o kojoj je i govorio sagnute glave, a nepoznata osoba je snimala.

A post shared by @piksy1146

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.