Trudna glumica se slikala GOLA, pokazala NESAVRŠENO TELO i poslala MOĆNU PORUKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 10:14

Trudna glumica se slikala GOLA, pokazala NESAVRŠENO TELO i poslala MOĆNU PORUKU! (FOTO)

Svi treba da zapamte njene reči...

Glumica Ešli Tisdejl želi sve da podseti da budemo nežni prema sebi.

Trudna glumica (35), podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu, svoju golu fotografiju, sa trudničkim stomakom, podsećajući pratioce da vole sebe i svoje telo.

- Toliko vremena dajemo drugima našu ljubav. Hajde da počnemo da volimo sebe i naša tela u svim oblicama i formama. Naša tela mnogo rade za nas, svaki dan i mi to ne priznajemo. Zahvalite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom telu i recite mu da ga volite - napisala je Ešli.

Ešli očekuje svoje prvo dete, ćerku, sa suprugom Kristoferom Frečom.

Tisdejl je nedavno pričala o svojoj trudnoći, uključujući i uzbuđenje koje je imala u oktobru, kada je saznala da će dobiti devojčicu.

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

- Očigledno sam bila uzbuđena, jer sam definitivno želela devojčicu. Ali sam takođe neko ko pušta stvari da idu svojim tokom. Trudim se da nemam očekivanja u takvim trenucima i da samo pustim da se dogodi. Bila sam veoma uzbuđena - rekla je Ešli.

Kada je zatrudnela, Tisdejl kaže da je počela još više da se fokusira na to šta joj njeno telo govori.

- Nisam ništa veliko promenila. Rekla bih da se trudim da jedem što je zdravije moguće, ali ima trenutaka kada očigledno žudim za nečim što nije uvek najzdraviji obrok, ali dozvoljavam sebi da budem ok. Dozvoljavam da mi telo govori šta mi treba. Osećam da, ako žudim za nečim, da postoji razlog. U skladu sam sa svojim telom. Trudim se da redovno vežbam, jer to mnogo koristi.

Klikom na LINK OVDE možete videti pomenutu glumičinu fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nataši Bekvalac je super u svojoj koži, poslala snažnu poruku svim ženama

Izvor: Story, 05.Feb.2021

Poznata pop pevačica Nataša Bekvalac je na Instagramu podelila svoju obnaženu fotografiju, ali je želela svojim pratiocima da prenese jednu pozitivnu poruku koja joj mnogo znači.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.