Trikovi za savršeno čistu obuću: Sve što je potrebno imate u kući

Izvor: B92, 25.Feb.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trikovi za savršeno čistu obuću: Sve što je potrebno imate u kući

Kako bi vaša obuća uvek bila čista, nije potrebno nikakvo specijalno sredstvo, doboljno je upotrebite nekoliko trikova.

Koliko god vam materijal obuće delovao nezahvalan za održavanje, možete ga lako očistiti.

Lakovane cipele najjednostavnije je očistiti acetonom uz pomoć vate ili štapića za uši. Ukoliko je u pitanju platnena obuća, mešavinom napravljenom od sode bikarbone i hitrogen peroksida otklonićete svaku mrlju. Dovoljno je da istrljate obuću, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onda prosušite.

Za kožne cipele pravo rešenje je voda i sirće. Promešajte, stavite u bočicu sa raspršivačem, naprskajte, a zatim očistite četkom. Takođe, interesantno je da žvaku sa đona najlakše možete skinuti ledom, bez imalo mučenja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jednostavni trikovi za čistu obuću

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2017

Kako bi vaša obuća uvek bila čista, nije potrebno nikakvo specijalno sredstvo, doboljno je upotrebite nekoliko trikova...Koliko god vam materijal obuće delovao nezahvalan za održavanje, možete ga lako očistiti...Lakovane cipele najjednostavnije je očistiti acetonom uz pomoć vate ili štapića...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.